Een manager is waard..

wat overeind blijft na zijn vertrek!

Voor wie?

Is jouw organisatie actief in de zorg- of welzijnssector? Werk jij met jouw woonzorgcentrum, welzijnsvereniging, thuiszorgdienst enzovoort, elke dag aan een sterke en warme samenleving?

Mijn schouder onder jouw sterke zorg- of welzijnsorganisatie
De uitdagingen voor jouw organisatie zijn groot. Daarom adviseer en begeleid ik jou op weg naar de juiste antwoorden op complexe uitdagingen.
Samen breng ik je organisatie en medewerkers naar een hoger niveau en werk ik aan succesvolle samenwerkingen, een strategisch beleid, financiële performantie en future proof  infrastructuur.

Zo ga jij sterker dan ooit de toekomst tegemoet.

Je partner in de zorg  

Ik denk, doe en groei met je mee zodat jouw organisatie met succes vorm kan geven aan een wereld in beweging. Alles wat ik doe staat in het teken van mens- en organisatieontwikkeling. Daarin maak ik al meer dan 25 jaar het verschil met onderbouwde kennis en ervaring uit de praktijk. Ik bied jouw organisatie advies & begeleiding, selecties & loopbaanontwikkeling, interimmanagement en vorming. Ik ontwerp en implementeer pragmatische oplossingen op maat van je organisatie.

Mijn Kernwaarden

Pragmatisch
Ik voel wat er écht leeft en wat jij nodig hebt. Dat doe ik vanuit de praktijk, gericht op kansen en met aandacht voor jouw organisatiecultuur.

Open blik
Het fundament voor vernieuwing en een integere samenwerking. Luisteren naar standpunten, ze in vraag stellen en eerlijk benoemen wat er leeft.

Passie
Gedreven en toegewijd aan jouw missie. En altijd klaar om ervoor te gaan. Met twee voeten in het werkveld en de mouwen opgestroopt voor jouw organisatie.

Veranderingen

Tijdelijke ondersteuning bij uitdagingen en verandering in zorg en welzijn Organisaties in de zorg- en welzijnssector krijgen vaker te maken met uitdagingen en veranderingen.

Maar wat als er een schakel tijdelijk wegvalt of je extra slagkracht nodig hebt? Hoe garandeer jij dan continuïteit en de nodige verandering?

Met ondersteuning van ervaring en expertise op interim vlak kom je ook in uitdagende tijden tegemoet aan stijgende verwachtingen.

Interim

De verwachtingen en uitdagingen voor de zorg- en welzijnssector waren nooit zo groot en complex.
Dat maakt het soms moeilijk om te groeien, de nodige veranderingen door te voeren en continuïteit te garanderen.

Met de tijdelijke ondersteuning van mij maak jij je organisatie klaar voor de toekomst. Ik kan dit bieden op niveau van directie, zorgorganisatie en financieel-administratief management.

Om kwaliteit te garanderen bouw ik mijn begeleiding op 3 pijlers:

- Duidelijke projectstructuur en communicatie
- Voortdurend overleg
- Ervaring en expertise

Neem contact met me op

Twijfel je nog of weet je niet goed welke optie te kiezen? Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je duidelijkheid bieden.

Eén van de 6 kernwaarden van Zorgnuance